مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک از زوجه

وقت بخیر_ منزل مسکونی قولنامه ای که 30 سال پیش با پول ارثیه پدری بنده و قباله ازدواجم خریداری شده، و آن زمان شوهرم به نام خودش زد و چند ماه پیش بنام خودم زده و قصد جدایی داریم_ قولنامه در دفتر املاک نوشته شده و بعد از بنام زدن کد رهگیری ثبت شده است، آیا شوهرم می‌تواند منزل را پس بگیرد؟ اگر بله در چه صورتی میتوانم جلوی این اقدام را بگیرم؟ اگر منزل را بنام دختر خود بزنم و ثبت کنم چطور؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دخترتان به سن قانونی رسیده است به نام دخترتان بزنید.
اگر بتوانید ثابت کنید با پول سهم الارث خودتان خریداری شده با این شرایط نیز نمی تواند کاری بکند.
به هر حال بهتر است به نام شخص دیگری انتقال دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
محتمل است
جهت پاسخگویی ، ابتدا باید مشخص گردد که انتقال خانه به شما ، در قالب چه نوع قراردادی بوده است