مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام.بنده خانه ای داشتم قولنامه ای که سه سال پیش فروختم وخانه دخترم را خریدم واو نیز خانه بهتری خرید.ولی متاسفانه قولنامه ننوشتیم.ودخترم دوسال پیش فوت کرد.حالا چطور باید اقدام کنم.البته شاهد خیلی دارم حتی بنگاهی که خانه خودم را فروخته هم شاهد هستند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست اثبات مالکیت و احراز وقوع بیع شفاهی
حتما باید وکیل دادگستری اختیار نمایید تا دعوای تخصصی تنظیم گردد وگرنه ممکن است دعوا رد شود و دچار خسران جبران ناپذیری شوید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا انحصار وراثت بگیرید و سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر با شهادت شهود بتوانید اثبات کنید که قصد واقعی از خرید منزل برای شما بوده و دختر شما به نمایندگی این اقدامات را انجام داده است شاید بتوانید قراردادهای بعدی را باطل نمایید.

یک وکیل

سلام دادخواست اثبات مالکیت مطرح کنید و ادله خود را ارائه دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم دعوی که متصور می‌باشد در صورتی که صحیح تنظیم و دفاع گردد اثبات مالکیت می‌باشد در غیر این صورت طرح دعوی مطالبه وجه می‌توانید داشته

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع شفاهی و اثبات مالکیت به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید
و ..