مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زوجه

سلام من دوسال پیش متوجه شدم که زنم با دوتا مرد همزمان چت میکند و پیامهایی عاشقانه به هم ارسال میکنن بعداز درمیان گذاشتن ب خانواده خانمم متاسفانه درحد دعوا و اشتی قضیه جمع شد ولی از او روز دیگه جنگ اعصاب زیاد شده و همش درگیری الان جدیدا خانمم درخواست طلاق و مهریه داده و هیچوقت هم از روستایی که هستم به محل زندگی من نمیاد ایا مهریه ب اینجور خانما تعلق میگیره ضمنا همان زمان خواستم از طریق دادگاه شاکی بشم که با وساطت برادراش و مادرش منصرفمم کردن الان ساز ناسازگاری زده و درحال حاضر جهت درخواست طلاق و مهریه اقدام کرده همون خانواده ای ک 1سال و نیم پیش نذاشتن اقدام کنم الان حمایتش میکنن

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام مطالبه مهریه ارتباطی به خیانت زوجه و موارد مشابه ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت باید پرداخت شود.
اگر در حال حاضر مدارکی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.
توجه داشته باشید صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مهریه باید پرداخت شود شما دادخواست الزام به تمکین بدهید