مشاوره حقوقی رایگان - اجرای مهریه

خانم اول من مهریه شو از ثبت به اجرا گذاشته و هر ماه یک چهارم حقوق من رو توقیف میکنه به عنوان مهریه واز حقوق من کسر می شود . اگه همسر دوم من هم مهریه و نفقه شو اجرا بذاره از ثبت چقدر از حقوق من کم میشه؟ ایا از باقیمانده کم میشه ؟ یا اینکه دوتا یک چهارم کم میشه؟ تکلیف چی میشه؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام از آخرین فیش حقوقی با کسر یک چهارم اولی محاسبه و یک چهارم دوم را کسر می کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر دوتا یک چهارم قابل توقیف نیست