مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد قبل از طلاق زن اول که در مرحله دادگاه و... هستیم.

همسر اولم معتاد هستش الان نیز در مرحله دادگاه و حل اختلاف هستیم. آیا من میتوانم با گرفتن اجازه زن اول یا بدون گرفتن اجازه از زن اول عروسی کنم؟ تشکر

پاسخ ها :

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام ازدواج مجدد شما فقط در صورت تجویز دادگاه یا صدور اجازه همسر اول مقدور میباشد

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال با اذن همسر اول ، ازدواج مجدد امکان پذیر است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با اذن همسر اول و دادگاه باید اقدام نمایید وگرنه برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌کند
زیرا :
حکم تمکین از احکام تاسیسی است و بهره برداری زوج از آثار آن نیازمند صدور اجرائیه و امتناع زوجه است. بنابراین در فرض عدم صدور اجراییه، محکوم له نمی تواند از آثار عدم تمکین (از جمله تجویز ازدواج مجدد) بهره مند