مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت نفقه زوجه

سلام وقت بخیر من برا نفقه اقدام کردم ورفتیم دادگاه واسشون نفقه رو قبول نکردن و یک و نیم گفتم میدم من رو گذاشته بیمارستان ولم کرده بچه دوماهه شده بدون خرجی با بدبختی گذروندم قاضی فرستاد بازرسی دوباره چی میشه بعد میگه توافقی جدا شیم من مهریم که پنج سکه میخام لطفاً راهنماییم گنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در مورد ‌مهریه شما باید در اجرای ثبت درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید

و زوج مکلف است که نفقه معوقه و جاری شما را پرداخت نماید