مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال برای مهریه

سلام میخوام بدونم برای مهریه وقتی از اداره ثبت اقدام میکنیم میشه هر چیزی مثل خونه حساب بانکی موتور ماشین رو اعلام کنیم توقیف کنند چون ممکنه توی این 10روز که فرصت داره مالشو به نام کسی دیگه بزنه میشه همزمان همه رو اعلام کرد یا فقط به اندازه بدهیش توقیف میکنند اگر به اسمش نبود سراغ مال بعدی میرن؟ منزلی رو که اجاره داده و خودش ساکن نیست میشه توقیف کرد؟ منزلی هم اجاره کرده من داخلش هستم و هر روز منو تهدید میکنه برو از خونه میخوام تحویل مالک بدم میتونم پول پیش اینجارو توقیف کنم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بله ودیعه را می توانید توقیف کنید.توقیف اموال ووجوه باید به اندازه طلب باشد.دراجراثبت,خودرو ازمستثنیات دین است وقابل توقیف نیست.