مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو سنگین

سلام وقت بخیر.
منزل ما ضلع شمالی است همسایه سمت چپ و راست ما هر دو مینی بوس دارند.قبل از حرکت کردن ماشین را به مدت 5 تا 10 دقیقه روشن می‌کنند و تمام دود گازوئیل وارد اتاق خواب میشود.
بار ها تذکر بهشون داده شده و اعتنایی به حرف ها نکرده حتی به جای عذر خواهی و اصلاح کردن کار با لحن غیر محترمانه برخورد میکنن.ایا این قانون وجود داره که دو تا خودرو سنگین می‌تونه تو محل مسکونی باشه.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
میتوانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام خیر ولی بابت مزاحمت و آلودگی میتوانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا از این موارد که فرمودید دلایل و مستندات جمع آوری نمایید صورت جلسه پلیس انجام شود سپس شکایت کنید