مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مسلحانه

سلام .. شوهرم با یک نفر در روز سرقت مسلحانه انجام دادن .. سرقت مسلحانه در روز اتفاق افتاده و بلافاصله دستگیر شدن ولی کسی تیر یا چیزیش نشد و جرمشون ثابت شده است و از یi شوتی سرجاده ای سرقت کردن کi موفق نشدن. حالا سوال من اینه کi بنظر شما چگونه سرقتی برای ایشان می‌زنند؟ و اینکه بطور تقریبی چند سال حکم زندان دارن؟؟ و چون شوهرم متاهله آیا وقتی حکم قطعی صادر شد کi بره زندان میتونه روز بیاد خونه و شب بره زندان بخاطر حاضری؟؟؟ و الان در زندان 50 روز بدون تکلیف هنوز قاضی حکم نداده با اینکه ثابت شده است جرمشون کی حکم میدن بهش ...! میتونه اگر تا هفته آینده قرار بریدن با سند آزاد شه تا قبل از عید؟؟ ببخشید که اینهمه سوال کردم ولی خواهشا همگی جوابم رو بدین منتظرم با تشکر

پاسخ ها :

فریبا پورسعید

سرکار خانم فریبا پورسعید :

صرف استفاده از سلاح اعم از سرد یا گرم در جریان سرقت، عنوان مشخص سرقت مسلحانه دارد و جهت تحقق این جرم نیاز به ورود آسیب به دیگری نیست. و اگر در جریان سرقت مسلحانه آسیبی به بزه دیده یا سایرین وارد شود، سرقت مسلحانه مقرون به آزار اتفاق افتاده است. با توجه به توضیحات شما، ایشان مرتکب سرقت مسلحانه بدون ورود آزار شده است و مجازات آن حبس از سه ماه تا ده سال و شلاق تا 74 ضربه است و اگر جرمی هم انجام شده باشد، به مجازات آن جرم هم محکوم خواهد شد.
پرسش های بعدی شما به اوضاع و احوال پرونده، سوابق کیفری و سایر شرایط بستگی دارد و در اختیار قاضی صادر کننده رای است.