مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک بابت مهریه همسر صاحب سند

باسلام هشت سال پیش آپارتمانی را با سند وکالتی خریداری کردیم مبایعه نامه هم داریم و از دوسه ماه بعد از خرید ساکن هستیم وام جانبازی داشت الان تسویه کردیم و اقدام به سند نمودیم ولی فهمیدیم همسر کسی که سند به نام اوست توقیف کرده برای مهریه.البته ما آپارتمان را از کسی خرید کردیم که ایشون از صاحب سند خریده بوده.الان باید چی کار کنیم نیاز هست وکیل بگیریم ؟؟چون اصلا وسع مالی نداریم ممنون میشم از وکلای عزیز تا کمکم کنند.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی دهید تا اعلام شود که شما نیز خریدار هستید