مشاوره حقوقی رایگان - مراقب امتحان دانشگاه

اخرای امتحان بود که دو نفر مونده بودیم و من واقعا هیچی ننوشته بودم
مراقب از قیافش مشخص بود ادم اشغال و پستی هس
یه سوال رو از روی برگه بچه ها خوند یکم برامون بعد بهم اشاره کرد این بره یکی از برگه هارو میدم مینویسی یکم
منم از همه چی بی خبر
به همکلاسیم گفتم تو یکم نوشتی حداقل پاشو برو بزا من بنویسم یکم
وقتی رفت گف گوشیتو در بیار اگه داری بنویس منم زود در اوردم
مشغول نوشتن بودم دیدم اومد دقیقا کنارم وایساد
هی سعی میکرد بهم نزدیک بشه من اولش متوجه نشدم چون دیرم شده بود و استرس داشتم بعد که بدن کثیفش خورد بهم زود خودمو کشیدم کنار ولی جایی نمونده بود
کلاس هم ته سالن بود و تقریبا کسی نبود
بعد هی میومد جلوتر من میرفتم عقبتر
بعد رفت سمت در منم زود پاشدم برگه رو گذاشتم اونجا برم گف نه بشین حالت دستوری
گفتم نه کافیه و زود از اونجا دور شدم
نمیدونم به کی چی بگم
ولی کاش میشد یه کاری کرد
ثاقعا دستام میلرزن
تپش قلبم هنوز پایین نیومده
حس خیلی بدیه امیدوارم هیشکی تجربه نکنه

پاسخ ها :

آزار جنسی دست درازی