مشاوره حقوقی رایگان - مشکل انتقال سند

سلام
بنده یک پژو 206 رو 4 سال پیش از یک نفر خریدم یک برگه رو دست نویس به جای قولنامه بنگاهی نوشتیم و فروشنده قول دادند که طی یک ماه سند ماشین رو به نام بنده نماید ، ولی بعد از مدتی و سر دواندن من گفت که فروشنده ای که ماشین رو ازش گرفته در زندان است و جدیدا می گوید که از کشور خارج شده‌. و متاسفانه طرفی که ماشین را به من داده هر روز بهانه ای می اره، حالا من می خواهم از راه قانونی ماشین را به خودش بر گردانم آیا راهی هست که ضرر نکنم و او مجبور شود ماشین را به قیمت کارشناسی پس بگیرد چون هزینه زیادی بابت تعمیرات و تعویض قطعات مستهلک ماشین نموده ام بیشتر از 20 میلیون تومان. لطفا بنده را راهنمایی فرمائید، خاطر نشان کنم که از مدارک ماشین فقط برگه سبز را به من دادند و هیچ مدرک دیگری ندادند

پاسخ ها :

محسن رحمانیان

جناب آقای محسن رحمانیان :

سلام دعوای اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند علیه فروشنده و مالک در دادگاه مطرح کنید و دادگاه اگر صحت معامله فروشنده با مالک قبلی و معامله شما با فروشنده را احراز کرد حکم به الزام مالک به تنظیم سند صادر و در صورت عدم حضور جهت انتقال سند نماینده دادگاه به جای ایشان خودرو را رسما به شما انتقال می‌دهد.