مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

رسیدگی به واخواهی واخواه در صلاحیت دادگاه صادر کننده رای غیابی است بدينوسیله قرار عدم صلاحیت به شايستگی
دادگاه صادر کننده رای غیابی صادر و اعلام می نمايد قرار صادره قطعی است.....منظور ازین رای چی هست ...قضیه ضرب وجرح هستش و متهم گناهکار تشخیص داده شده و متهم اعتراض و درخواست احضار شهود داده بود...بعد این رای اومده براش

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام دوست گرامی این توضیح بدین معنی است که دادگاهی که رای غیابی را صادر نموده صلاحیت رسیگی به واخواهی دارد نه دادگاهی دیگر ومی بایست اعتراض وواخواهی به همان شعبه دادگاهی ارجاع شود که رای اول را صادر نموده است موفق باشید .