مشاوره حقوقی رایگان - مجازات و دیه ضرب و جرح

سلام فردی جلوی من را گرفت از داخل خودرو به بیرون کشیده و مورد ضرب و جرح قرار داده است
پزشکی قانونی زده شکستگی بینی و جابجایی استخوان بینی و کبودی روی صورت زیر چشم چپ

میخواستم ببینم حکم طرف مقابل چی هست چقدر دیه تعلق میگیرد و ایا زندانی دارد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر گرامی
حداقل باید سه ماه یک روز مطابق تبصره614 حبس
همچنین میزان صدمات را پزشکی قانونی تعیین و دادگاه بران اساس مبادرت به انشا رای می نماید