مشاوره حقوقی رایگان - کسر از مبلغ سپرده توسط بانک

سلام
حساب سپرده به نام سپرده ... در بانک ... داشتم، بطوریکه قابل برداشت و اضافه کردن مبلغ به سپرده را داشته و سود بصورت ماهشمار واریز میشده ، در یک مقطع بعد از تاریخ سررسید ماهانه بعد از برداشت مبلغ از سپرده ،بانک اقدام به کسر مبلغی بنام کسر تعدیل نموده است درصورتیکه هیچ قراردادی در این خصوص بین ما امضا نشده است،وحال علیرغم شکایت از آن بانک ،هیچگونه عودتی صورت نگرفته است

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بانک مجاز به این کار نیست می‌توانید شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

متاسفانه سیستم بانکی در این خصوص دارای اشکالاتی است که حسب مورد در طول سنوات گذشته مرتبا تکرار میشود شما از طریق محاکم عمومی اقدام کنید تا کارشناسی شود