مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادفات جرحی عابر پیاده

باسلام
4ماه قبل به دلیل تصادف با آمبولانس به بیمارستان منتقل شدم و با توجه به صدمات وارده تحت عمل جراحی هیپ ران و لگن، خروج خون از ریه، گچ گرفتن پاشنه و...قرار گرفتم الان هم هنوز به صورت خیلی محدود و با سختی لنگان لنگان راه میرم. و تا حالا هم تنها یک نوبت از پزشکی قانونی برای ماه آینده دادم بهم. باتوجه به این که حقیقتا دیگه قادر به پرداخت هزینه های ادامه درمانم رو ندارم و 5 ماهی میشه بیکار روی تخت و خونه هستم و راننده هم که اصلا کاری نداشته به ما چی کار باید کنم؟ اگر راهنمایی کنید بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ماده 34 قانون بیمه شخص ثالث بیمه گر و یا صندوق حسب مورد مکلفند بلافاصله پس از دریافت گزارش کروکی و تشکیل پرونده اولیه حداقل 50 درصد از دیه تقریبی را به زیاندیده پرداخت کرده و مابقی را پس از قطعی شدن دیه بپردازند.

این موضوع ارتباطی به مقصر ندارد شما صرفاً باید درخواست خود را بصورت کتبی به بیمه گر ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید بلافاصله به پزشکی قانونی معرفی شوید
و شما می توانید از شرکت بیمه درخواست پرداخت دیه علی الحساب را نمایید