مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

اسم من زهراست و اسم عمم هم زهراست آیا میتونم از طریق ثبت احوال تغییرش بدم به دلیل هم نام بودن

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به دلیل همنام بودن خیر و احتمال بسیار زیاد با درخواست شما موافقت نخواهد شد در اینصورت باید از طریق دادگاه خانواده اقدام نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال درخواست خود را پیگیری کنید.
اگر موافقت نشد می توانید دادخواست بدهید و غز طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق سامانه سهیم ثبت احوال درخواست خود راثبت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

موارد تغییر نام مشخص شده است و این موردی که عنوان کردید از موارد مجاز برای تغییر نام محسوب نمی‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دادگاه دادخواست مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف هم‌نام بودن نام و نام‌خانوادگی شما با عمه خود، دلیل موجهی برای تغییر نام نمی‌باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق ثبت احوال با سایت تغییر نام اقدام و در صورت عدم موفقیت باید دادخواست حقوقی تقدیم نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بدوا به اداره ثبت احوال مراجعه کنید
افاقه نکرد
دادخواست دهید

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
نام خود را میتوانبد از زهرا به نام شایسته ی دیگری تغییر بدهید اما همنام بودن با عمه خود، دلیل موجهی برای تغییر نام محسوب نمیشود.