مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش

سلام من 2 روز پیش در تلگرام خرید و فروش nft انجام دادم و طرف مقابل پول را به حساب بنده نزده و پیام هارا سین میزنه و جواب نمیده و الانم کلن سین نمیزنه و میخام بدونم چجوری مسشه پیگیری کرد
همینطور ایپی ایشون که وارد اکانت بنده که شدن برای برداشت nft ها موجوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

شکایت کلاهبرداری کن و در ضمن گزارش فتا را هم بخواه از دادسرا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اعلام شکایت کنید تا از طریق پلیس فتا موضوع پیگیری شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس مدارک مربوط به nft انجام شده می‌توانید علیه صاحب کارت و آی‌پی که وجود دارد طرح شکایت کنید بهتر است ابتدا از طریق پلیس فتا اقدام کنید 096380

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکوائیه ثبت نمایید تا پلیس فتا پیگیری کند