مشاوره حقوقی رایگان - فروش nft

سلام
من با استفاده از سیگنال های یک کانال و لینکی که قرار داده بودند nft ای خریداری کردم ولی موقع فروش فاندهای من فروش نمیره.لیست میشه قیمت پیشنهادی من ولی فروشی صورت نمیگیره و ماتیک ها به کیف پولم برنمیگرده
لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره لطفا راهنماییم کنه

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر از طریق درگاه های فاقد گواهی امنیتی، اطلاعات ولت خود را وارد کردی، احتمال حمله هکری و فیشینگ بالا است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر