مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش مجازی

سلام من 2 روز پیش در تلگرام خرید و فروش nft انجام دادم و طرف مقابل وارد اکانت شد و nft هارو برداشت زد و پیام هارو سین میزنه و جواب نمیده برای پرداخت پول و الانم کلا سین نمیزنه و ایپی اون شخص که وارد تلگرام بنده شده موجوده و چگونه میشه پیگیر شد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه با توجه به اینکه در محیط تلگرام همچین اتفاقی رخ داده است پیگیری عملا نتیحه بهش نخواهد بود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت خواهید داشت از طریق پلیس فتا قابل پیگیری است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست از طریق دادسرای محل خود طرح شکایت کلاهبرداری نمایید تا در صورت صلاحدید قاضی، موضوع به پلیس فتا ارجاع گردد . در هر صورت اگر فرد مورد نظر در خارج از کشور باشد و از ان جا وارد توکن غیر قابل تعویض شما وارد شده و برداشت زده باشد ، شناسایی و دسترسی به این مشکل یا غیر ممکن است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شکایت نمایید تا موضوع بررسی و پیگیری شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را مطرح نمایید