مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک جنب شالیزار

سلام خانه ای خریدم جنب شالی بود دورش به متراژ خانه شالی کشیدم و بغل دیوار حدود یک 1 متر جا بود برای رفتن به پشت خانه کم کم کاشتن شد حدود 20 سانت شده دیوار دارد میریزد
میخوام بدونم حق با اون ها هست یا باید راه برای رفتن باقی بماند؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نفهمیدم؟! از کشت به بنای خانه آسیب رسیده یا اینکه فقط حق عبور می خواهی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما کمی مبهم است اگر کسی کاشتی انجام داده و به ملک شما صدمه زده می‌بایست شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حریم شالی متصل به منزل مسکونی دارای رعایت یک مساحت خاص است بهتر است از طریق دهیار موضوع را پیگیری در غیر این صورت شکایت رفع ممانعت از حق حریم ملک نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

كارشناس معين مي نمايد و توضيحات اسناد طرفين و طرح جامع

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

با توجه به موضوع بهتر است که این مورد مسالمت آمیز حل وفصل شدد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تشخیص موضوع با کارشناس رسمی دادگستری خواهد بود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وضعیت بوجود آمده بایستی مورد کارشناسی واقع شود.