مشاوره حقوقی رایگان - عدم امضا و تایید نامه اداره کار

باسلام پدرم کارفرما بوده و20سال قبل فوت کرده و حالا کارگری مراجعه کرده که 7 ماه بیمه دارم و جهت سختی کار اداره کار درخواست تایید از بنده را دارد درصورتی که کارگاه حدود 25 سال هست تعطیل و کارفرما هم 20سال هست فوت کردن و بنده اطلاعی ندارم درصورت عدم امضا من چه میشود؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق بحث ماترک قانون امور حسبی در صورتی که شما سهمی برده باشید به میزان سهم ملزم به جبران مالی هستید