مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری واتساپ

باسلام
در اشنایی در گروهی در واتساپ از شخصی پارچه‌ خریداری و مبلغ یازده میلیون صد هزار تومان بکارتش واریز کردم اما پس از امروز و فردا بیست روز گذشت و گفت پولت را عودت میدهم 7200000هزار تومان بکارتم ریخت و سه میلیون و نهصد هزار تومان گفت فردا ولی باز هم نریخته در فاکتور واتساپ که برایم فرستاده تلفن ثابت و مهر شرکت میباشد چگونه و به کدام دادسرا شکایت کنم تشکر

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.جای بسی تعجب است چنین صورت گرفته است.در بدو امر هویت شخص را هم پیدا کنید