مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش ملک

سلام یه واحد از اپارتمان در حال ساختو پیشفروش کردم نوسانات بازار باعث شد نتونم تکمیل کنم اگه پیش خریدار ازم شکایت کنه من پولی ندارم که تکمیل کنم دادگاه چه حکمی میده

پاسخ ها :

بهمن جلالی شش پیری

جناب آقای بهمن جلالی شش پیری:

سلام
دادگاه شما را الزام به انجام تعهد میکند
و در صورتی که الزام شما ممکن نباشد پیش خریدار میتونه با هزینه خودش تکمیل کنه و هزینه را از شما بگیرند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مطمئنا در بنگاه قرارداد تنظیم کرده و برابر قانون پیش فروش اپارتمان نیز اقدام نکردید