مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل کلاهبرداری

سلام خسته نباشید خانم 49ساله هستم 9ماه پیش متوجه شدم با حساب بانکی من کلاهبرداری شده 2روز بعدشم فهمیدیم با سیم کارت دخترم دو میلیارد کلاهبرداری شده نمیدونستم چکار باید بکنم تا اینکه زنگ زدم دادسرای اصفهان چون برای خودم بهم گفتن شاکی از اصفهان داری دادسرای اصفهان راهنمایم کرد گفت چون تحت پوشش بهزیستی هستی میتونی بری درخواست وکیل کنی این کار کردم یه نامه ام نوشتم تحول قوه قضاییه دفتر حاج اقا رییسی دادم تقاضی کمک خواستم خواستم سوال کنم بهمون کمکی میکنن یا اینکه راهی دیگه هست منو راهنمای کنید ممنون میشم واقعا منو دختر داغون شدیدم جلوی مستمری مونم بستن خواهش میکنم اگه راهی دیگی هست بهم بگید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.دقیقا توضیح دهید نحوه سو استفاده از حسابتان چگونه بوده است؟مایل بودید همین جا توضیح دهید یا تماس حاصل فرمایید.صادقی زاده وکیل