مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم

سلام خواهر خانم بنده بابت 40 میلیون از من شکایت کرده دادگاه و سال 98 محکوم شدم در صورتی که فقط 30 میلیون و رسید دارند و 10 میلیون رسید ندارند و اون 30 میلیون و بابت بدهی به خانمم به حساب من ریخته شده، و من با خانمم هم در حال متارکه کردن هستم و یک نوبت هم اعتراض زدم و الان بعد از 9 ماه اعتراضم بعلت نقص مدارک وکیل رد شده، راهنمایی بفرمایید باید چه کنم، ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

فعلا رفع نقص كنيد وكيل تان به پرونده و اظهارات اشراف دارد قطعا مي تواند در اين مسير كمكتان كند