مشاوره حقوقی رایگان - خانم مطلقه ای دارای حقوق بازنشستگی از اجاره املاک پدر مرحوم خود سهم می برد؟

با سلام و احترام
پدرم چند ماهی است مرحوم شده و 2 دهنه مغازه که الان در اجاره مستاجر است از ایشان بجا مانده است
ما هنوز اقدامی برای انحصار وراثت نکرده ایم .
خواهری دارم مطلقه که بازنشسته دولت و دارای حقوق بازنشستگی است ، مدعیست از اجاره مغازه ها بخاطر مطلقه بودنش سهم میبرد . آیا این ادعا درست است ؟
سپاس از شما

پاسخ ها :

سهم وراث در اجاره بها ملک ارثی سهم از اجاره ملک ارثی اجاره بها ملک ارثی اجاره ملک ارثی ارث قوانین ارث