مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف و التزام به تنظیم سند ماشین

سلام
ماشيني به مبلغ 200 ميليون خريدم،کل پول رو هم پرداخت کردم متاسفانه
اين ماشين يه دست چرخيده (يعني سند و پلاک ماشين به نام کس ديگه اي هستش) و اين آقا از صاحب سند و پلاک اصلي قولنامه دارند و راي دادگاه که الزام به تنظيم سند شکايت کرده بودن و راي به نفعشون اومده
اما اجرائيه اون رو صادر نکردن و دنبالش ديگه نرفتن
الان که ماشين رو من خريدم
متوجه شديم که فردي که در مرحله اول ماشين رو فروخته و سند اصلي و پلاک به نامشون بوده از بابت شکايت بانکي به علت اقساط بانکي عقب افتاده ي وامشون
بانک ماشين رو که هنوز به نامشون بوده رو توقيف کرده
با اينکه در حال حاضر تمام اقساطش به روز هستش
اما بانک ميگه تمام وام رو تسويه کنيد تا ماشينتون رو رفع توقيف کنيم
نکته اي هم که هستش ماشين از سال 97 نامه توقيفش زده شده
با توجه به تمام اين تفاصيل
من ميخام از صاحب سند اصلي شکايت بابت الزام به تنظيم سند شکايت کنم
اما به گونه اي باشه که صاحب سند ملزم به رفع توقيف ماشين هم بشه
بايد چگونه دادخواستم رو تنظيم کنم؟؟
ممنون از راهنماييتون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در اجرای احکام اعتراض ثالث اجرایی مطرح کنید و هم زمان به طور جداگانه دادخواست الزام به سند به طرفیت صاحب سند و فروشنده شما و تمامی دست ها قبلی مطرح کنید حتما تمامی دست های قبلی و صاحب سند را خوانده قرار دهید