مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

من به درخواست خانمم خانه خود را به نام فرزندم که 6 ماهشه زدم بعد یک ماه خانمم شکایت های مختلفی ازم کرد و از خانه پدریش به منزل مشترک بازنگشت و من در دادگاه محکوم به 200 ملیون پول نسبت به خانمم شدم که این دویست میلیون هیچ ربطی به مهریه نداره و فقط سوگند به دروغ خورد که ازم طلبکاره و منم چون سوگند خورد قبول کردم حالا اجرائیه زده و منم ندارم که یکجا بدم و در متن اجرائیه اومده که هر نقل و انتقالی از یک سال گذشته دارید قید کنید خواستم بدونم این خانه ای که من یک ماه قبل از این اختلافات به نام فرزندم کردم برای بدهی من توقیف میشه یعنی از نام بچم خارج میشه میخام بدونم تکلیف خانم چی میشه؟
ممنونم

پاسخ ها :

مطالبه وجه همسر توقیف ملک انتقال داده شده به فرزند توقیف ملک