مشاوره حقوقی رایگان - زنم منو از خانه بیرون کرده

سلام من با زنم دعوا گرفته ام زنم منو از خانه بیرون کرده خانه ما اجاره هست برادر زنم برای ما اجاره کرده است. زن من با برادرش و دامادش از خانه رفته و قفل درب را عوض کردن دوماه هست که رفته نمیدانم کجا و من او را هنوز طلاق نداده ام من اواره هستم و برای زنم شکایت کردم حالا باید چه کنم حکم کار زنم چیست. ایا این کاری که برادر دامادش انجام داده اند ادم ربایی است یا نه ان قانونی زنم هست و بی اذن من خانه رو ترک کرده من باید چکار کنم این کارش درسته یا نه لطفا کمکم کنید. مرسی.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که منزل اجاره ای به نام خود ندارید هیچ اقدام قانونی نمیتوانید بکنید اول منزل اجاره کنید سپس نشوز و ترک منزل دادخواست دهید