مشاوره حقوقی رایگان - ابطال شناسنامه شخص مجهول

با سلام و احترام خدمت حقوقدانان گرامی
ضمن خسته نباشید و آرزوی موفقیت برای شما عزیزان که داوطلبانه در راه مدد به همنوعان خود قدم برداشته اید عاجزانه تقاضا دارم راه حل سریع و قانونی پیشنهاد کنید بلکه چندین خانواده از مشکل رها شده و دعاگو باشند
بنده برای انحصار وراثت پدرم اقدام کردم که هنگام استعلام از ثبت احوال متوجه شدیم پدر مرحومم حدود سی سال پیش دو شناسنامه برای فرزندان ناموجود و صرفا به جهت دریافت کوپن ( کالا برگ ) اضافی در آن زمان گرفته و از طرفی هم یک جلد شناسنامه مربوط به فرزندی که 50 سال قبل و در همان نوزادی فوت شده اما اعلام فوت نشده و مدفن وی هم از بین رفته ضمن اینکه متاسفانه برای این شناسنامه فقط از عکس خواهرم استفاده شده
و اما نقاط قوت پرونده اینجاست که با این شناسنامه ها هیچ عملیاتی بجز کوپن گرفتن انجام نشده، مثلاً افتتاح حساب ، دریافت یارانه، رأی ریزی یا هیچ مورد دیگری...
علی هذا با این وجود به ثبت احوال مراجعه کردم اما در حالیکه رئیس داشت دستور میداد یک دفعه چشمش به عکسدار بودنه اون یک جلد خورد و پشیمان شده و گفت باید از دادگاه حکم بگیرید
ولی دو ساله هر دفتر خدمات قضایی مراجعه میکنم انجام نمیدن چونکه بنده سمت خاصی ندارم و مثل این هست که بخوام دادخواست ابطال شناسنامه سه نفر از خواهرام رو تنظیم کنم که شدنی نیست.
ببخشید طولانی و وقت گیر شد ولی خواستم دقیق عرض کرده باشم تا انشاالله دقیق و حرفه ای جواب بگیرم
سپاس از محبت شما و منتظر راهنمایی های مؤثر شما هستم
یا حق

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

باسلام
ثبت احوال موظف به ارائه پاسخ استعلام شورای حل اختلاف است.و شما به عنوان ذینفع پرونده انحصار وراثت حق پیگیری لازم را دارید.در موارد بسیاری افراد توان اعمال حق خود را در مراجع اداری و بعضا قضایی ندارند ،لذا توصیه میشود از توان تخصصی وکلای دادگستری بهره مند شوند.