مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. بنده قبل از اینکه همسرم اقدام به تامین خواسته مهریه نماید با شریکم که برادر بزرگتر از خودم میباشد با توجه حساب و کتاب‌های فی مابین اقدام به نگارش مبایعه نامه در تاریخ 99.04.03 کردیم و بخشی از ثمن‌ معامله را به حساب انتقال داد و بخشی را نقدا و بخشی را هم ابزار کار به بنده تحویل داد ابزاری همچون موتور جوش، و غیره، و مقرر شد بنده از بابت الباقی ثمن‌ معامله به مدت 2 سال در منزل مذکور مستاجر باشم.
از قضا تاریخ انتقال سند منزل آپارتمان مسکونی در دفترخانه درست مصادف شده با قرار تامین خواسته دادگاه خانواده در مورد مهریه، که تاریخ 1399.05.14 میباشد، البته هنوز رای قطعی صادر نگردیده است،
شایان ذکر است که ابلاغیه تامین خواسته مهریه تقریبا 20 روز بعد از انتقال سند در دفترخانه به بنده ابلاغ شده است.
حال زوجه در دادگاه ادعای فرار از دین می نماید، به نظر شما نتیجه این دادگاه چه چیزی می تواند باشد؟
آیا ادعای ایشان وارد است؟

پاسخ ها :

نغمه میرزایی فهلیانی

نغمه میرزایی فهلیانی :

سلام شما جای دفاع بسیار دارید نگران نباشید