مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام. در تصادفی که در ماشین بودم صورتم ضربه دید که البته یک ماشین از عقب به من زد که اورژانس من رو برد بیمارستان و بعد از معاینه گفتن مشکل خاصی نداری و چون صورتم التهاب داشت کلانتری نامه نوشت که برم پزشکی قانونی. پزشکی قانونی که رفتم معاینه نکرد گفت پرونده ات رو از بیمارستانت بگیر و بیار. طبق اون بدون معاینه دو صدم درصد بابت زخم های صورت نوشتن که روز بعد رفتم دکتر بینی گفت بینیت شکسته و دکتر چشم هم گفت چشمات خونریزی داره و باید عمل بشه. حالا باید چی کار کنم؟ البته هنوز پرونده ام دادسرا نرفته ولی نامه پزشکی قانونی داخل پرونده ام این جوری نوشته.

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

اگر پزشکی قانونی نظریه خود را قطعی داده به نظریه اعتراض کن در غیر صبر کن تا پزشکی نظرش را بده