مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. 24 سال است ازدواج کرده ام و 11 سال پیش منزلی خریداری کردیم که بنده طلا ( سال87 ) که به مبلغ 15 میلیون بود را فروختم و کمک به خرید خانه کردم. ولی متاسفانه همسرم منزل را به نام پسرم کرد و قبل از 18 سالگی قرار بود از نام پسرم خارج کند و این کار را نکرد و در این مدت من هیچ پس اندازی نکردم و خرج همین خانه شد. الان فقط یک ماشین به نامم هست و هیچ احترامی از سوی همسر و فرزند ندارم. در این سن ( 49 ) و سن همسرم 57 است. از من درخواست بچه میکنن که مقدور نیست. مگر می‌شود بدون اجازه من از تخمک یک زن غریبه و رحم غریبه و اسپرم همسرم بچه را بیاورند؟ (قابل توجه: همسرم وازکتومی مادرزادی می باشد و بارداری من بصورت IVF بود). قصد به اجرا گذاشتن مهریه را دارم و اکثر وسایل را من خریداری کرده ام و یخچال و گاز و مبلمان تعویض شد (جهیزیه فروخته شد). میخواهم وسایل را نیز از منزل ببرم. آیا مجاز به چنین کاری هستم؟ و در نهایت قصد جدایی دارم. تا جایی که توانستم با بداخلاقی ( بد دهن و فوق العاده عصبی ) همسرم کنار آمدم پسرم را به موفقیت رساندم و رشته مهندسی هم قبول شد و ماندن من در این خانه جز کلفتی منفعتی ندارد. آیا می‌توانم توقیف اموال کنم؟ «چون شنیدم که قانون مهریه تغییر کرده است». لطفا من را از بلا تکلیفی خارج کنید و یک وکیل خبره میخواهم چون همسر من برای هر چیزی جوابی دارد و طرف مقابل را مطیع خود و قانع می‌کند. لطفا کمک کنید.

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.بله میتوانید استردادجهیزیه خودرا مطرح کنید.ودرخصوص مهریه درابتدااگر اموالی به نام همسرتان باشد میتوانید توقیف کنید ودرصورتی که همسرتان اموالی بنام خود و حقوق ثابت نداشته باشد میتوانید اقساطی ایشان را محکوم کنید.تغییری در قانون مهریه بوجودنیومده فقط فرق ان این میباشد که در ایتدا باید از طزیق اداره ثبت انجام بدهید.