مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل پرداخت نکردن نفقه

با سلام، خانمی هستم که با داشتن فرزند 4ساله میخواهم از همسرم جدا شم . فوق العاده بددهن ، دست بزن داره ، خیانت میکرده و ..... چون تا حالا قصد طلاق نداشتم هیچ وقت دنبال پزشکی قانونی و اثبات خیانتش نرفتم ولی دیگه نتونستم تحمل کنم و الان حدود یکسال که از هم جدا زندگی میکنیم و ایشون به پرداخت نفقه محکوم شده (حضانت بچه رو به ایشون دادم ولی گاهی پیش من بود ولی الان بهش دادم که کلا پیشش باشه) تا حالا بخاطر حضور بچه با من بهم فقط نفقه بچه رو میدادو خرید خونه هم گاهی میکرد ، میخوام بدونم حالا که بچه نیست و رای قطعی دادگاه برای پرداخت نفقه اومده ، اگر شش ماه نفقه بهم نده میتونم برای طلاق اقدام کنم ؟ و اگر نفقه شش ماه رو واریز کنه نمیتونم ازش جدا بشم ؟ چون من نفقه نمیخوام و فقط میخوام ازش جدا شم دادگاه حرفمو قبول میکنه؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

علی اکبر شایگان

علی اکبر شایگان :

استان :

سلام شما فعلا میتونید همون دادخواست نفقه رو مطرح بفرمایید و البته نفقه بریم سال قبل را هم می توانید مطالبه کنید.در صورت عدم پرداخت و صدور برگ جلب امکان طلاق فراهم است