مشاوره حقوقی رایگان - فرزند نامشروع

باسلام و خسته نباشید.....بنده متاهل هستم ولی درحدود 3ساله جدا از شوهرم و در خانه پدرم زندگی میکنم همسرم با طلاق موافق شده ولی الان نمیتوانم به دادگاه مراجعه کنم چون متاسفانه در یک رابطه نامشروع باردار شدم و موفق به سقط جنین نشدم و الان در اواخر 5ماهگی بارداریم و میگن راهی برای سقط نیست..... و من بلاتکلیف موندم و دیوانه شدم از فکر و خیال..... تروخدا راهی جلوی پام بذارید مهم ترین مشکلم شناسنامه بچه هست که چطور میتوانم برایش شناسنامه بگیرم.

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام.متاسفانه برای این موضوع هیچ راه حقوقی وجود نداره. اما در خصوص شناسنامه طفل ، دریافت شناسنامه بر عهده پدر طفل می باشد. و شخصی که با او رابطه داشتید پدر عرفی طفل محسوب می شود. و در صورت نفی ایشان موارد دیگری پیش می آید که خارج از این بحث است . در حالت کلی این موضوع مشکلاتی داره که به ناچار می بایست بپذیرید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

شناسنامه به نام پدر طبیعی شما صادر میشود در صورت عدم تقاضا پدر طبیعی شناسنامه تنها به اسم شما صادر می گردد