مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

با سلام. دو ماه پیش کنار اتوبان به دلیل بد حالی توقف کرده بودم که یک موتوری محکم به چراغ عقب برخورد کرد و به زمین افتاد. من شوکه شدم و چون یقین داشتم موتوری مقصر صد در صد هست و یکی دو نفر هم به من گفتند از خسارت خودت بابت شکستن چراغ عقب صرف نظر کن صحنه را ترک کردم. بعد از دو ماه برای من از کلانتری دعوت نامه آمد. در پرونده نوشته شده من از جلو زدم و مقصر هستم و طرف مقابل از ناحیه پا و لگن آسیب جدی دیده. بنده نپذیرفتم و گفتم به نتیجه کارشناسی اعتراض می کنم. مامور کلانتری و خود مصدوم از من خواستند چون ایشان آدم فقیری هست؛ من اعتراض نکنم تا از بیمه بتوانند استفاده کنند و در عوض ترک صحنه را در پرونده برای من لحاظ نکنند. خواهش میکنم کمک کنید که راه درست کدام است؟ اگر من درخواست آن ها را بپذیرم آیا عواقبی برای من دارد؟

پاسخ ها :

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

سلام .مستندات و مدارکی که دال بر اثبات موضوع شماست را حتما به کارشناسی تحویل دهید