مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

باسلام ودرود
فرزندم سوار بر دوچرخه از فرعی به اصلی می خواست وارد اصلی شود که سر نبش فرعی پراید ایستاده و می خواست حرکت کند که به پسرم اشاره کرده بودردشود به قول پسرم فقط چرخ جلو و نیم تنه ام بیرون بود که نیسانی بعد از دور زدن از دوربرگردان به کتفم خورد و پرت شدم استخوان ترقوه پسرم شکست متاسفانه بعد از رسیدن بنده به صحنه متوجه شدم به اورژانس 115 گفتند مصدوم هیچ مصدومیتی ندیده و سالم است لذا 115 حاضر به ارسال آمبولانس نبودند با اینکه راهنمایی و رانندگی سر صحنه آمدند اما بعد از چندروز صحنه تصادف را تایید نکردند و بنده نسبت به کروکی اعتراض کردم تا هیئت3نفره بیایند سوال بنده این است در صورت مقصر شناخته شدن فرزندم دیه به او از بیمه خودرو تعلق می گیرد در صورت بله ازچه طریقی پیگیری نماییم 2- آیا راننده نیسان می تواند مطالبه خسارت ماشین و بیکار بودن خود در مدتی که ماشین در پارکینگ بوده را از ما بکند
با تشکر از وکلای عزیزی که وقت گران بهای خودرا در اختیار ما می گذارند با سپاس و احترام فراوان

پاسخ ها :

تصادف جرحی خسارت تصادف تصادف