مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زن از خانه

با سلام پدرم در طول 40 سال زندگی مشترک بارها مادر مرا مورد ضرب و شتم قرار داده و از خانه بیرون کرده است ولی هر بار بخاطر چهار فرزندش و بزرگان فامیل به زندگی برمیگشت هیچ وقت پدرم به دنبال مادرم نرفته است و هر بار هم با فحش و ناسزا مادرم را در منزل خطاب میکرد حدود سه ماه پیش دوباره زن پنجاه ساله را کتک زده و ساعت 12 شب با لباس خانگی بیرون کرده همه جمع شدیم بازم مشکل رو حل کنیم ولی پدرم اصلا راضی نمیشه مادرم الان میخواد خونه مستقل بگیره و بخاطر مهریه و از خونه بیرون کردنش شکایت کنه مهریه مادرم در سال 1361 سی هزار تومان بوده الان به روز حدود چقد میشه و مادرم در شکایتش چه چیزی رو استناد ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
ایشان می تواند مهریه خود را پس از صدور اجراییه توسط دفترخانه ازدواج تنظیم کننده سند ازدواج و از طریق دایره اجرایی اداره ثبت اسناد و املاک محل سکونتتان به اجرا گذاشته و نفقه خود را نیز با جلب نظر کارشناسی مطالبه کند .
محاسبه مبلغ مهریه بر اساس شاخص های اعلامی از سوی بانک مرکزی محاسبه و پرداخت میشود و این شاخص در اختیار اجرای احکام مدنی است .
شاخص اعلامی یوم الوصول تقسیم بر شاخص زمان عقد میشود و در عدد مهریه ضرب میشود ،عدد به دست آمده مهریه به نرخ روز است .
موفق باشید