مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بخاطر ضرب و جرح

سلام. 10ساله ازدواج کردم. شوهرم اصلا صبور نیست با کوچکترین مساله یا چیزی را میشکوند یا من کتک میزد. منم بجز صبوری کاری نکردم. ولی الان دیگه صبرم تموم شده. اینبار سر یک مساله کوچک بحثمون شد و کارمون به دعوا کشید و یکهو اونقدر عصبانی شد که منو جلوی پسر 5سالم به قصد کشت زد. بازم بخاطر بچم صبر کردم تا دو روز بعد دوباره انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده برگشت برای آشتی ولی من نمیتونستم ببخشم سه شب تمام بدنم درد می‌کرد نمیتونستم بخوابم چون نبخشیدمش وحشیانه هم منو زد هم پسرمو و از خونه بیرونمون کرد. الان من چکار کنم سه روزه اومدم خونه خواهرم

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارات ماده 1115 قانون مدنی اگر بودن زن با شوهر در یک منزل متضمن خوف ضرربدنی یا مالی یا شرافتی برای زن باشد زن می تواند مسکن علیحده اختیار کند و در صورت ثبوت مظنه ضرر مزبور، محکمه حکم بازگشت به منزل شوهر نخواهد داد و مادام که زن در بازگشتن به منزل مزبور معذور است نفقه بر عهده شوهر خواهد بود.