مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه واریز شده

متاسفانه بنده با اعتماد به صاحب آگهی که در شهر تهران آگهی درج کرده بود مبلغ 32 میلیون تومان بیعانه به حساب دو شخص واریز نمودم که در ابتدا واریزی اول به کارت ... به شماره کارت ... مبلغ 10 میلیون تومان بود که بعد از واریز شخص صاحب آگهی با ترس از واریز بنده به این حساب گفتند که دیگر به این حساب نزنید و شماره کارت دیگری دادند که مبلغ 22 میلیون تومان به شماره کارت ... دیگری به نام ... واریز کردم و طی صحبتی که انجام شد و تمامی مکالمات بنده با ایشون چه تماسی چه واتساپی هست قرار بود ساعت 4 بعد از ظهر امروز ( روز عید فطر) جنس هایی که بیعانه رو گرفتند رو بفرستند و بقیه اش رو در شهر خودم یعنی اهواز پرداخت کنم و دریافت کنم که متاسفانه از همون ساعت گوشی رو خاموش کردند و خبری از آن ها نیست. شماره تماسی که ایشون داشتند و خودش رو رو معرفی میکردند هم ... به نام ... بود و یک آدرس شرکت هم به من داده بودن که احتمالا دروغ بوده است. شیراز .... شرکت بازرگانی ... آدرسی بوده که دادند.
حالا عرض بنده این هست که این واریزی های بنده از کارت خودم و برادرم و دوست بنده بوده است که در واقع به خواست بنده واریز کردند بود و من پول دوستم رو تمام و کمال پرداخت کرده ام و فقط میخوام بپرسم موقع شکایت آیا نیاز هست که دوستم با برادرم هم شکایتی بکند؟ چون از کارت اون ها هم در مستندات من هست یا این که نه نیازی نیست و یا این که اگر نیازی هم باشد بنده با یک وکالت در مورد شکایت از جانب اون ها خودم به تنهایی میتونم پیگیر بشوم و این که در مورد شکواییه چطوری باید تنظیم کنم؟ مستندات من واریزی های بنده و دوست و برادرم هست. مکالمات و پیام های واتساپی بین ما هست و شماره حساب ها و شماره تماسی که طرف داشت. ممنونم میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع شما باید حضوری و با مطالعه اسناد بررسی بشود
برای مشاوره تماس بگیرید