مشاوره حقوقی رایگان - فرزند نامشروع

سلام. پسری از یک زن متاهل فرزند نامشروع دارد و زن پس از دو سالگی پسر نامشروع به رحمت خدا رفت. هیچ مشکلی یا شکایتی علیه هیچ طرفی نیست‌ ولی آیا امکان دارد بعد ها به هر دلیلی راز این فرزند فاش شود؟ از طریق خون یا بعضی آزمایش ها یا نوع بیماریی که باعث فاش شدن این چیز بشود؟ ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
از طریق طرح دعوی اثبات نسب و ارجاع به پزشکی قانونی جهت تطبیق دی ان ای طرفین دعوی این امر اثبات می گردد