مشاوره حقوقی رایگان - بعد از ازدواج مجدد با اجازه دادگاه زوجه مي تواند طلاق بگيرد؟

با سلام
دادگاه به دليل عدم تمكين همسرم ، به اينجانب اجازه ازدواج مجدد داده است .
با توجه به اينكه اينجانب مهريه را كامل پرداخت كرده ام و نيز هيچ دادنامه مبني بر خشونت يا اعتياد و يا عدم پرداخت نفقه ندارم . و هيچ يك از ١٢ مورد جهت طلاق زوجه شامل من نمي شود آيا دادگاه به همسرم اجازه طلاق مي دهد؟
چون ما جدا زندگي مي كنيم ايا ايشان مي تواند با عنوان عسر و حرج تقاضای طلاق دهد ؟

پاسخ ها :

طلاق به دلیل ازدواج مجدد طلاق به دلیل عسر و حرج طلاق ازدواج مجدد