مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت

باسلام
بند 20 سال سن دارم و دیپلم حسابداری بنده 2 سال است که با پدرم درگیر و دعوا شده و الان هر روز و هر ماه و هرسال با مادرم و به من فحش و چند دفعه ای کتک زده و یکباری هم از خونه بیرون کرده و الان هرماه بهم گیر میده که از خونه بره بیرون یا بره کار کنه و هر چند ماهی هم 50 تومن پول میدهد
میخواستم ببینم چطور و چجوری و از چه طریقی این مشکل رو برطرف کنم
ممنون با تشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما با شماره 123 اورژانس اجتماعی بهزیستی تماس بگیرید و مشکل خود را بیان نمایید و. ..