مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوجه

سلام و درود و تشکر از فرهیختگانی که زمان میگذارند و پاسخ میدهند.
پدربزرگ بنده بعد از فوت همسر اول با یک خانوم دیگر که حدود 12 سال از خودشون کوچکتر بودند ازدواج کردند. خانوم قادر به بارداری نبودند و این رو بعد از ازدواج فهمیدند و بعد از مدتی از ازدواجشون ایشون هر 2 ماه یک بار به شهرستان و خونه مادرشون میروند و 2 ماه یا 50 روز می مانند و هیچ طوری هم برنمیگردند. پدربزرگ بنده یک کارگر ساده هست و درآمدی ندارد و فقط یک خونه 2 طبقه دارند که ایشون این خونه رو میخواهند و قهر میکنند و ترک منزل میکنند. پدربزرگم پیشنهاد دادند که خونه رو بدهند و ایشون هم مهریه رو ببخشند و قبول ندارند. خونه ای که دارند رو دایی بنده از بچگی کار کردند و برای او ساختند واقعا سهم دارد درتو این خونه ولی خب به اسم پدر زدند.
ایشون 6 تا بچه دارند. میخواستم بدونم بعد از فوت پدربزرگم کل خونه به عنوان مهر به ایشون داده میشود یا نه؟ بابت ترک منزل ایشون میشود کاری بر علیه ایشون کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از فوت پدر بزرگ اول مهریه پرداخت میشه اگر مالی موند به وراث تعلق می گیرد