مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد بنگاه

با سلام و عرض ادب
ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید چون هرکسی سوال میکنم یک نظریه بهم میده ....

یک خونه داشتم گذاشتم واسه فروش و یک زوج آمدن خونه رو دیدن گفتند پول نقده و خونه رو میخواییم ، ، خونه تخلیه بود کامل رویت کردند قیمت هم قبول کردند و بنگاه قرارداد بسته شد و مبلغ 20میلیون بیعانه دادند و سند وام داشت که واسه آزاد شدن ازشون وقت خواستیم و توی قرارداد یه تاریخ زده شد که سند تحویل بدیم
و حتی از اینکه برن داخل خونه ی مقدار واسه سند بزاریم مخالفت کردند و گفتند اول سند ماهم پول میدیم میریم داخل خونه ،،،،
اما الان به دلیل شیوع کرونا تعطیلی ها و این کاغذ بازی های اداری بالاخره کارهای سند انجام شده اما از زمان تاریخ تحویل 10 روز میگذره و الان خریدار پشیمان شده !!! باوجودی که خودش قبول کرد و گفت تایم میدم بهتون..... حالا هر دقیقه یک بهانه میاره و فسخ میخواد بکنه و واسه بنام زدن در محضر حاضر نشده .....
خواستم کارهای قانونیش انجام بدم حالا از تاریخ تحویل منزل چند وقته گذشته محکوم نمیشم ؟؟؟ تعطیل بوده دو هفته واسه کرونا و اینکه ی توضیحات واسه فسخ آیا خسارت چیزی باید گرفت یا باید بیاد پای قرارداد ک امضا کرده بايسته؟؟؟
و اینکه 20٪ حق فسخ هست باید گرفته‌ شود یا نه؟؟ بعضی ها میگن خوردن نداره اگه نداشت چرا گذاشتند توی بند قرارداد؟!
واقعا کلافه شدم کمکم کنید .....

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

با توجه به قرارداد گرفتن وجه الترام حق قانونی شماست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر آماده بودن سند برای انتقال به نام خریدار ، برای خریدار ارسال نمایید و سپس باید دادخواست الزام به انجام تعهد و مطالعه وجه قراردادی را به طرفیت خریدار مطرح نمایید
عقد شما به صورت صحیح و قانونی منعقد شده و قابل فسخ نمی باشد مگر در قرارداد شرایط خاصی درج شده باشد یا