مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

چندروز پیامک برای شوهرم اومد که من سرطان دارم ثروتم میخوام تقسیم کنم بین فقرا شما کمکم کنید الان همان فرد درحال ارسال وپیامک به گوشی من با همان پیامها و عکسهای که برای همسرم می فرستاد حال من چکار کنم ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، سوال مبهم است ، پاسخ ندهید ولی پیامک ها را نگه دارید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پیامک ها را حفظ کنید وجوابی ندهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتما ب پلیس فتا شکایت کنید و اگر مشخصات وی را دارید شکواییه کلاهبرداری تنظیم کنید تا رسیدگی شود . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق فتا پیگیری نمایید