مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوجه

سلام وقت بخیر من 10 ساله ازدواج کردم ویه دختر 9 ساله دارم همیشه با همسرم سر هر مسیله ای دعوا داشتم و فحاشی و کتک داشتم و حتی چند باری خودش اوردم خونه بابام گذاشتم و گفته دیگه نمیخوامت و برو طلاق بگیر الان هم 10 روزه که بحثمون شد و منم از خونه دراومدم اما خودم باز رفتم خونه که گفت دیگه نمیخوام باهات زندگی کنم و برو طلاقت میدم و دیگه نمیخوامت حالا من چه کار کنم ایا شکایت کنم برا مهریه و جهیزیه و نفقه یا نه هیچی بهم تعلق نمیگیره در ضمن من هیچ پولی هم ندارم و پدرمم فوت شده و با مادر پیرو مریضم زندگی میکنم میتونم الان برم سرکار یا نه لطفا راهنماییم کنید چکار کنم ممنونم میشم خدا خیرتون بده خیلیی بهم ریخته ام چکار کنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .برامهریه وجهیزیه می توانید اقدام نمایید اما برانفقه باید به خانه برگردید واگر شوهر ممانعت کرد صورت جلسه کلانتری شود وتامین دلیل گردد

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

بابت مهریه به دفتر ازدواجتان مراجعه کنید و تقاضای صدور اجرا کنید و بقیه راه را از آنجا راهنمایی بگیرید
بابت نفقه از دفتر خدمات قضایی دادخواست ثبت کنید
اگر ضرب و شتمی رخ داده و آثار آن روی بدنتان هست به کلانتری مراجعه کنید برای پزشکی قانونی نامه بگیرید و از همان کلانتری شکایتتان را ثبت و پیگیری کنید فقط شاهد هم باید داشته باشید که شوهرتان ضرب و شتم انجام داده
استرداد جهیزیه از همان دفتر خدمات قضایی دادخواست بدهید
سر کار هم می توانید بروید و هیچ منعی برای شما وجود ندارد
اگر هر نوع مزاحمت و آبرو ریزی و فحاشی و کتک کاری توسط همسرتان صورت گرفت فورا از 110 کمک بخواهید و صورتجلسه بگیرید و شکایت کنید تا در طلاق هم بتوانید استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برامهریه وجهیزیه می توانید اقدام نمایید اما برانفقه باید به خانه برگردید واگر شوهر ممانعت کرد صورت جلسه کلانتری شود وتامین دلیل گرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای مهریه وجهیزیه می توانید اقدام نمایید