مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

سلام خسته نباشید سوالی داشتم شوهر من خودرویی رو که من پولشو داده بودم به نام خودش زده بود . و الان مدتی هست که به خاط اختلاف و ضرب و شتم همسرم و ... درخواست مهریه کردم و ماشین و ملک او توقیف شده . حالا همسرم میگه تعهد میدم که این رفتارها رو نداشته باشم و میخواد ماشین و ملک رو به نام من کنه. حالا که اینها توقیف هستن و اگه بخواهیم در محضر این تعهد رو انجام بده این نحوه انتقال اموال در کجا و چطوری صورت میگیره؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بهتر است توافقات در شعبه مربوط صورتجلسه شود و سپس دفتر خانه.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بهتر است توافقات در شعبه مربوط صورتجلسه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

بهتر است توافقات در شعبه مربوط صورتجلسه شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از تنظیم توافقات یا اقرار نامه وکالت رسمی انتقال از وی بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بهتر است توافقات در شعبه مربوط صورتجلسه شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توافقات در شعبه صورتجلسه شود و در دفترخانه اقرارنامه و وکالتنامه جهت انتقال اخذ شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقرارنامه با وکالتنامه رسمی انتقال بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای انتقال سند مالکیت به نام شما حتما باید ابتدا از خودرو و خانه ، رفع توقیف بشود و امکان دارد اگر رفع توقیف صورت بگیرد همسر شما ، خانه و خودرو را به نام شما انتقال ندهد پس شما باید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است توافقات در شعبه صورت گیرد و از ایشان اقرارنامه و وکالت جهت انتقال دریافت دارید