مشاوره حقوقی رایگان - کیفری و ملکی

با سلام. برای فروش مال غیر میخوام دادخواست بدم.. خسارت وارده چگونه محاسبه میشود ؟ مبلغ 200 میلیون به عنوان مستحق للغیر درامدن مبیع در قرارداد هست
ایا ثمن معامله به نرخ روز حساب میشه ب علاوه 200 میلیون یا فقط 200 میلیون ب بنده تعلق میگیره ب علاوه همان ثمن معامله ک پرداخت کردم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا شکوائیه کیفری فروش مال غیر را اقامه نمایید
و سپس دادخواست مطالبه اصل مبلغ
به قیمت کارشناسی روز و خسارات را
اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قیمت ملک کارشناسی و بر ایاس همان به شما تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان فروش مال غیر می توانید شکایت کنید.
و دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
ثمن معامله به قیمت روز حساب می شود وجه ضمنان هم به مبلغ 200 میلیون پرداخت می شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تلفنی از طریق دادراه تماس بگیرید یا حضوری تشریف بیاورید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا باید شکایت کیفری نمایید.
بعد دادخواست حقوقی و مطالبه ضرر و زیان

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خسارت از تاریخ صدور حکم محکومیت محاسبه می شود